Atlyginimų didinimo kampanija – „Time for Our Recovery – Europe needs a pay rise“

autorius Solidarumas
persons-hands-holding-salary-increase-sign

Europos profesinių sąjungų konfederacija (ETUC)  vasario 14-15 d. Briuselyje organizuoja renginį, kuriuo pradės visoje Europoje akciją dėl atlyginimų didinimo darbuotojams – „Time for Our Recovery – Europe needs a pay rise“.

Vasario 14 d. po pietų bus organizuotas viešas renginys, kuriame dalyvaus profesinių sąjungų, darbdavių ir nacionalinių vyriausybių bei ES institucijų atstovai. Renginio metu bus diskutuojama apie tai kodėl Europoje  reikia didinti atlyginimus, kaip atlyginimų didinimas gali būti naudingas ekonomikai ir socialiniam teisingumui.

Vasario 15 d. iš ryto vyks renginys profesinių sąjungų atstovams, taip pat galės dalyvauti ir kiti socialiniai partneriai, renginio metu bus diskutuojama apie tai, kokie konkretūs veiksmai turėtų būti, kaip pasiekti atlyginimų didėjimo bei diskutuojama apei situaciją, kuri yra šiuo  metu Europos šalyse (derybų dėl atlyginimų tendencijos, derybos dėl minimalių atlyginimų ir atlyginimų skirtumai.

Kalbos: anglų, prancūzų, vokiečių, italų, ispanų, pasyvios: lenkų, slovakų ir švedų.

ETUC neturi galimybių apmokėti kelionės ir apgyvenimo išlaidų. (ETUC renginyje galėsiu  dalyvauti, nes vasario 15 d. yra EESRK GR II posėdis Briuselyje)

Pagarbiai,

Daiva Kvedaraitė

Skirkite 1.2% GPM Darbuotojų paramos fondui ir 0.6% PS "Solidarumas".
KAIP SKIRTI?