Tbilisyje vyko Gruzijos profesinių sąjungų konfederacijos suvažiavimas

autorius Solidarumas
Gruzija suvaziavimas

2017 rugsėjo 14-15 d. Lietuvos profesinės sąjungos “Solidarumas” pirmininkė Kristina Krupavičienė dalyvavo Gruzijos profesinių sąjungų konfederacijos (GTUC) suvažiavime, Tbilisyje.

Šiais metais sukanka 25 metai, kai savo veiklą  pradėjo Gruzijos profesinių sąjungų konfederacija (GTUC), taip pat sukanka 110 metai, kai prasidėjo profesinių sąjungų judėjimas Gruzijoje.  Minint šią data, vyko tarptautinė konferencija “Darbo pasaulis Gruzijoje ir Europoje – naujas požiūris ir naujų technologijų vaidmuo organizuojant darbuotojus, kaip priemonė mažinti darbuotojų migraciją”
Lietuvos profesinės sąjungos “Solidarumas” pirmininkė dalyvavo panelinėje diskusijoje “Technologijos ir naujos užimtumo formos, naujos darbuotojų organizavimo formos”.
Didele balsų persvara rinkimus laimėjo ir vėl pirmininku tapo Iraklijus Petrašvilis. Balsų skaičiavimą stebėjo visos Gruzijos televizijų kompanijos. Suvažiavime dalyvavo Tarptautinės profesinių sąjungų konfederacijos generaline sekretore  Šaron Berau (Sharan Burrow), kurį pabrėžė, kad pasaulio profesinės sąjungos susiduria su didele problema, kokia yra korporacijų godumas ir kovoti su ją galima tik solidarizuojantis  viso pasaulio dirbančiaisiais.
 
gruz
 
gruz sar
 

Skirkite 1.2% GPM Darbuotojų paramos fondui ir 0.6% PS "Solidarumas".
KAIP SKIRTI?