Sveikiname Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 25- mečio proga

autorius Solidarumas

Gerbiami Lietuvos profesinės sąjungos „Solidarumas” nariai, Valdybos ir Koordinacinės tarybos nariai,

1990 m. kovo 11 d. Lietuvos Respublikos Aukščiausioji Taryba pasirašė Lietuvos Nepriklausomybės atstatymo aktą, kuriuo atstatė Lietuvos Nepriklausomybę.  Didelį indėlį atkuriant mūsų valstybės Nepriklausomybę tuo metu padarė Lietuvos Darbininkų sąjunga, kurios pagrindinis siekis buvo – Lietuvos Nepriklausomybė.

Laisvė ir Nepriklausomybė vis dar nėra savaime suprantamos ir savaime egzistuojančios vertybės, dėl jų vis dar turime kovoti.

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 25 – metis tai ypatinga sukaktis visiems lietuviams. Per 25 metus mes, Lietuvos profesinė sąjunga „Solidarumas“ ir visi Lietuvos dirbantieji padarėme daug darbų, siekdami kelti dirbančiųjų pragyvenimo lygį, palengvinti gyvenimo pradžią jaunoms šeimoms, integruoti į darbo rinką darbo ieškančius žmones. Tokiu būdu prisidėjome prie šalies vystymosi ir stiprėjimo.

Iškovoję Nepriklausomybę toliau dirbkime tam, kad kasdieniuose mūsų santykiuose įtvirtintume demokratijos vertybes, kad kiekvienas Lietuvos pilietis galėtų įtakoti savo šalies raidą, gyventų, dirbtų ir kurtų šeimas savo Tėvynėje.

Lietuvos profesinės sąjungos „Solidarumas” pirmininkė Kristina Krupavičienė

Sveikinimo originalas.

Skirkite 1.2% GPM Darbuotojų paramos fondui ir 0.6% PS "Solidarumas".
KAIP SKIRTI?