Lietuvos profesinė sąjunga „Solidarumas” palaiko medikų reikalavimus

autorius Solidarumas
mediku mitingo palaik

2018 m. 26 d. 16.00 val. Lietuvos medikų sąjūdis, remiant daugybei visuomeninių organizacijų, kviečia medikus, mokytojus, mokslininkus, socialinius darbuotojus ir visus kitus, kurie teikia valstybei ir jos ekonomikai būtinas viešąsias paslaugas, ateiti ir palaikyti teisėtus medikų reikalavimus į jo rengimą mitingą „Kartu su medikais už valstybę ir jos ateitį!” Nepriklausomybės aikštėje Vilniuje prie Seimo! 
 
Remiame Lietuvos medikų sąjūdžio rengiamą mitingą ir  jo keliamus reikalavimus  skaidriai, efektyviai ir deramai finansuoti sveikatos apsaugą,  įteisinti bazinį medikų atlyginimą, adekvačiai finansuoti valstybės draudžiamųjų asmenų gydymą, skirti tikrą prioritetą sveikatos apsaugos sistemai 2019 m. valstybės biudžete.
 

Kviečiame Lietuvos Respublikos Vyriausybę, Sveikatos ministerijos atstovus, Valstybinės ligonių kasų vadovus, Pacientų organizacijas  atkreipti dėmesį į šiuos pagrįstus medikų reikalavimus ir nedelsiant imtis realių veiksmų sveikatos priežiūros efektyvumui ir prieinamumui gerinti, užtikrinant saugias, adekvačiai finansuojamas darbo vietas mūsų šalies medikams. Jų gaunami atlyginimai privalo atitikti jų darbui tenkančią atsakomybę.

Skirkite 1.2% GPM Darbuotojų paramos fondui ir 0.6% PS "Solidarumas".
KAIP SKIRTI?