Lietuvos profesinės sąjungos „Solidarumas” pirmininkės padėka

autorius Solidarumas
geguz 1 d. reik

Lietuvos profesinės sąjungos „Solidarumas“ pirmininkė Kristina Krupavičienė dėkoja visiems profesinės sąjungos nariams, kurie 2020 m. gegužės 1 d. Vilniuje dalyvavo viešoje akcijoje minint Tarptautinę darbo ir darbininkų globėjo Šv.Juozapo dieną.

„Jūsų pasisaukojimo dėka Lietuvos darbuotojai gali dirbti saugesnėmis sąlygomis ir gauti teisingesnį atlyginimą. Ačiū, kad Gegužės 1-ają paskyrėte savo poilsio laiką atvykti į Vilnių ir pareikšti valdžios ir politikų atstovams savo profesinės sąjungos narių godas ir lūkesčius svarbiais darbuotojams klausimais.

Dėkoju savo pavaduotojui Rimtautui Ramanauskui ir Romualdui Žukovskiui, pavaduotojai Jovitai Pretzsch, generaliniam sekretoriui Ričardui Garuoliui, valdybos nariams Editai Morkūnienei, Jelenai Jurėnienei, Vitalijui Varnui, Mindaugui Balsiui, Baltijos transporto profesinės sąjungos „Solidarumas“ pirmininkui Gintarui Čiužui, AB „Lietuvos geležinkeliai“ profesinės sąjungos „Solidarumas“ pirmininkui Stanislavui Fedaravičiui, Virginijai Labunskaitei, Tatjanai Paslavskajai, Jonui Petraškai, kurie ne tik patys dalyvavo renginyje, bet ir padėjo jį surengti bei sukvietė savo profesinės sąjungos narius dalyvauti Gegužės 1-osios minėjime, kuris vyko neįprastomis karantino sąlygomis. Linkiu Jums visada likti pavyzdžiu darbuotojams ir toliau nenuilstamai dirbti dėl Lietuvos darbuotojų ir visos valstybės gerovės,“ – palinkėjo Lietuvos profesinės sąjungos „Solidarumas“ pirmininkė Kristina Krupavičienė.

 

Skirkite 1.2% GPM Darbuotojų paramos fondui ir 0.6% PS "Solidarumas".
KAIP SKIRTI?