Pradedamas konsultacijų turas dėl kolektyvinės sutarties

autorius Solidarumas
rimt KP

Įsibėgėjus deryboms dėl kolektyvinės sutarties sudarymo valstybės įmonėje „Kelių priežiūra“, AB „Kelių priežiūra“ profesinės sąjungos „Solidarumas“ vadovai pradeda konsultacijų turą po Lietuvą. Jo metu vyks aktyvios diskusijos su įmonės darbuotojais.

Įmonės kolektyvinė sutartis yra susitarimas, kuris atspindi dviejų pusių – darbuotojų ir darbdavio interesus bei valią. Tai yra sėkmingų kolektyvinių derybų rezultatas.

Prieš pasirašant kolektyvinę sutartį „Kelių priežiūra“ profesinė sąjunga „Solidarumas“ pirmininkas Rimtautas Ramanauskas ir pavaduotojas Algimantas Medzevičius vyksta į įvairius įmonės padalinius bei meistrijas, kuriose susitinka su darbininkais ir techniniu personalu. Diskusijų metu siekiama sužinoti svarbiausius darbuotojų pageidavimus, lūkesčius bei išgirsti dalykiškus pasiūlymus.

Galimybė tiesiogiai išgirsti darbuotojų nuomonę padeda įmonei tobulėti. Todėl susitikimų metu pareikštos pastabos ir užduoti klausimai padės greičiau nustatyti kylančias problemas, ir atkreips vadovų dėmesį į labiausiai spręstinus klausimus.

Jau buvo aplankyti Vilniaus, Šalčininkų, Trakų, Vievio, Molėtų „Kelių priežiūra“ padaliniai. Turas tęsis per visus įmonės padalinius, kuriuose yra profesinės sąjungos narių.

keliu prieziura medz

Skirkite 1.2% GPM Darbuotojų paramos fondui ir 0.6% PS "Solidarumas".
KAIP SKIRTI?