„Panevėžio autobusų parko“ darbuotojų profesinė sąjunga „Solidarumas“ rūpinsis narių sveikata

autorius Solidarumas
pribusas

2012 m. rugpjūčio 29 – rugsėjo 1 d. vykusiame jubiliejiniame 100-ajame FDI (Pasaulio odontologų federacijos) kongrese kovo 20-oji buvo paskelbta Pasauline burnos sveikatos diena. Šiais metais ir Lietuva jau antrą kartą kartu su daugiau nei septyniasdešimt penkiomis pasaulio šalimis, esančiomis Šiaurės ir Pietų Amerikoje, Europoje, Afrikoje, Azijoje ir Okeanijoje, paminės šią dieną. Pasaulinės burnos sveikatos dienos tikslas – supažindinti visuomenę su burnos sveikatos išsaugojimo svarba ir būdais, nes tik sveiki dantys padeda išsaugoti bendrąją sveikatą bei gerą savijautą.

Šia proga odontologijos klinika „Odenta“ ir UAB „Panevėžio autobusų parkas“ darbuotojų profesinė sąjunga „Solidarumas“ 2016 m. kovo 2 d. pasirašė bendradarbiavimo sutartį. Sutarties šalys bendradarbiaus rūpinantis profesinės sąjungos narių burnos higiena ir burnos sveikata, ją stiprinant, propaguojant sveiką gyvenimo būdą, mokant narius sveikos gyvensenos, užkrečiamų ir neinfekcinių ligų prevencijos, konsultuojant asmeniniais sveikatos stiprinimo ir išsaugojimo klausimais. Numatoma vykdyti bendrus projektus ir programas ar renginius, siekiant stiprinti visuomenės sveikatą, dalintis informacija ir idėjomis sveikatos klausimais.

Pirmasis bendradarbiavimo projektas – kovo 19 ir 21 dienomis odontologijos klinika kviečia profesinės sąjungos narius nemokamai pasitikrinti burnos sveikatą ir gauti profesionalių rekomendacijų šios sveikatos klausimais.

Skirkite 1.2% GPM Darbuotojų paramos fondui ir 0.6% PS "Solidarumas".
KAIP SKIRTI?