Numatoma pagerinti darbuotojų atstovavimą

autorius Solidarumas
vandenelis

2017 liepos 24 d. Lietuvos profesinės sąjungos „Solidarumas” atsakingoji sekretorė Jovita Pretzsch, Panevėžio dirbančiųjų profesinės sąjungos „Solidarumas” pirmininkas Egidijus Pribušauskas ir „Ukmergės vandenys” profesinės sąjungos „Solidarumas” pirmininkė Valerija Jarukienė lankėse Biržuose.

Biržuose susitiko su UAB „Biržų vandenys” profesinės sąjungos pirmininku ir finansininke. Susitikime kalbėta ne tik apie atlyginimų įšaldymą nuo 2008m., bet ir įmonės nuostolingą veiklą. Vėliau vyko susitikimas „Biržų autobusuose”. Profesinės sąjungos pirmininko pavaduotoją Erną Valentelienę pirmą dieną po atostogų užgriuvo rūpestis dėl drausminės nuobaudos profesinės sąjungos nariui skyrimo.

Apsilankymą Biržuose vainikavo susitikimas su Biržų miesto meru Valdemaru Valkiūnu. Susitikime su meru kalbėta ne tik apie atlyginimų didinimą „Biržų vandenyse”, bet ir apie laisvos prekybos sutartis su Kanada ir Amerika. Meras sutiko, kad bendradarbiaudami mes galime pasiekti kur kas daugiau ir pritarė socialinio dialogo vystymui, bei socialinės partnerystės plėtojimui.

2017 liepos 25 d. Lietuvos profesinės sąjungos „Solidarumas“ pirmininkė Kristina Krupavičienė ir atsakingoji sekretorė Jovita Pretzsch susitiko su Lietuvos vandens tiekėjų asociacijos prezidentu Broniumi Miežutavičiumi. Susitikime aptartos darbuotojų atstovavimo galimybės vandentvarkos įmonėse ir situacija Lietuvos vandens ūkyje.

Nuotraukoje iš kairės: Panevėžio dirbančiųjų profesinės sąjungos „Solidarumas” pirmininkas – Egidijus Pribušauskas, UAB „Biržų vandenys” finansininkė Marija Aukštikalnytė, Lietuvos vandentvarkos įmonių profesinės sąjungos „Solidarumas” tarybos narė ir „Ukmergės vandenys” profesinės sąjungos „Solidarumas” pirmininkė Valerija Jarukienė, Lietuvos profesinės sąjungos „Solidarumas”  atsakingoji sekretorė Jovita Pretzsch ir UAB „Biržų vandenys” profesinės sąjungos „Solidarumas” pirmininkas Jonas Paulauskas.

Jovita Pretzsch

 

Skirkite 1.2% GPM Darbuotojų paramos fondui ir 0.6% PS "Solidarumas".
KAIP SKIRTI?