UAB „Ukmergės vandenys“ profesinė sąjunga minėjo veiklos 20 – metį

autorius Solidarumas

2014 m. gruodžio 30 d.UAB „Ukmergės vandenys“ įmonės vadovai kartu su 20 metų jubiliejų švenčiančia įmonės profesine sąjunga „Solidarumas“ apžvelgė praėjusius metus ir nuveiktus darbus. Įmonės dirbantieji, šventiškai pasipuošę, įdėmiai klausėsi direktoriaus Rimo Arlinsko išsamios metų apžvalgos: Europos Sąjungos finansuojami projektai, naujų reikalingų priemonių ir automobilių įsigijimas, atnaujintos laboratorijos patalpos bei renovuota išorė – tai tik keletas aspektų iš daugelio įmonės atliktų darbų  gerinant darbo kokybę ir darbuotojų darbo sąlygas.

Direktorius nuoširdžiai pasidžiaugė, kad auga vartotojų pasitikėjimas vandentiekio įmonės dirbančiaisiais, o ir dirbantieji labai atsakingai žiūri į jiems atlikti pavestą darbą- per praėjusius metus nebuvo nė vieno neblaivaus darbuotojo. Geri, pelningi įmonei metai, yra visų dirbančiųjų darbo vaisius, – dėkojo visiems vadovas.

Baigiantis metams vadovas įteikė pinigines atsisveikinimo dovanas ir gėles užtarnauto poilsio išeinantiems įmonės darbuotojams, tarp kurių profesinės sąjungos “Solidarumas“ nariai – Valerija Jarukienė  ir Stasys Pulkauninkas.

Profesinės sąjungos pirmininkė V. Jarukienė supažindino savo narius su praėjusių metų veikla, naujais, su euro įvedimu, susijusiais kolektyvinės sutarties pakeitimais darbuotojų naudai.  Nuoširdžius sveikinimo žodžius tarė  šventinio susirinkimo svečiai – Ukmergės miesto bendruomenės pirmininkas Julius Kazėnas dėkojo ne tik įmonės vadovui už bendradarbiavimą, bet ir įteikė padėkos raštus darbuotojams, kurie  nuoširdžiai talkininkauja mieste.  Profesinės sąjungos „Solidarumas“ atstovai -tarptautinė sekretorė Daivutė Kvedaraitė ir pirmininkės pavaduotojas Rimtautas Ramanauskas sveikino nepailstančią įmonėje veikiančios profsąjungos pirmininkę Valeriją Jarukienę.

Apie įmonėje veikiantį socialinį dialogą, bei darbuotojų lūkesčius atspindinčią kolektyvinę sutartį byloja ne tik perskaitytos ataskaitos, bet ir skaidrios nuotaikos, šypsenos veiduose ir šilti, pasitikėjimu ir pagarba grindžiami tarpusavio santykiai.

Štai todėl įmonės dirbantieji džiaugsmingai išlydi gerus ir darbingus arklio metus ir su nekantrumu džiugiai pasitinka Naujus, kupinus vilčių ir svajonių ožkos metus.

Susirinkimui besibaigiant direktorius visus darbuotojus bei susirinkimo svečius pakvietė šventinės vakarienės su šampano taure į restoraną.

Parengė Jolanta Keburienė

Skirkite 1.2% GPM Darbuotojų paramos fondui ir 0.6% PS "Solidarumas".
KAIP SKIRTI?