Biržuose lankėsi Lietuvos profesinės sąjungos ,,Solidarumas” vadovės

autorius Solidarumas
BeFunky profs 16119 s650x216

Gruodžio 4 dieną Biržų rajono Savivaldybėje lankėsi Lietuvos profesinės sąjungos „Solidarumas“ pirmininkė Kristina Krupavičienė, pirmininkės pavaduotoja Jovita Pretzsch ir Lietuvos socialinių darbuotojų profesinės sąjungos „Solidarumas“ pirmininkė Alma Nevierienė bei Biržų rajono socialinių paslaugų centro profesinės sąjungos „Solidarumas“ vadovė Solvita Martinonienė.
Viešnios susitiko su rajono Savivaldybės meru Vytu Jarecku, mero pavaduotoja Astra Korsakiene, kuruojančia socialinius reikalus. Susitikime dalyvavo Savivaldybės administracijos direktorius Vidas Eidukas.

Profesinės sąjungos atstovės išsakė savo pastabas ir pastebėjimus dėl profesinės sąjungos „Solidarumas“ kūrimosi sunkumų Biržų rajono socialinių paslaugų centre, kalbėjo apie psichologinę įtampą šioje įstaigoje ir kitus, jų nuomone, svarbius ir spręstinus dalykus, kuriuos įstaigos vadovas privalo daryti pagal Darbo kodekso nuostatas.

Rajono vadovai išsakė savo poziciją, atsakė į priekaištus, išklausė pasiūlymus, paaiškino, kaip buvo sprendžiamos konfliktinės situacijos Biržų rajono socialinių paslaugų centre, pažadėjo ir toliau domėtis, ar darbovietėje kilę ginčai sprendžiami pagal Darbo kodekso nuostatas, ar netrukdoma profsąjungos veiklai. ladyx

Parengė Savivaldybės mero patarėja Janina Bagdonienė

infmacijos šaltinis ir nuotraukos iš www.birzai.lt 

Skirkite 1.2% GPM Darbuotojų paramos fondui ir 0.6% PS "Solidarumas".
KAIP SKIRTI?