Ministrė Monika Navickienė

autorius Jovita

Šiandien Tarptautinės darbo organizacijos 109-osios konferencijos plenarinėje sesijoje pasisakė Lietuvos Respublikos Socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė.

Kviečiame stebėti transliaciją gyvai https://www.ilo.org/ilc/ILCSessions/109/live-coverage/lang–en/index.htm#/event/plenary-day-7

TDO Valdymo tarybos rinkimai.

Šią savaitę vyksta elektroninis balsavimas TDO Valdymo tarybos rinkimuose – darbuotojų ir vyriausybių atstovai jau išrinkti, o darbdaviai savo atstovus renka šiandien (primenu, kad balsavimo teisę turi pagrindiniai delegacijos nariai).

Su kandidatūromis ir rinkimų rezultatais galite susipažinti čia: https://www.ilo.org/ilc/Governingbodyelections/lang–en/index.htm

Darbas komitetuose.

Komiteto dėl atsigavimo po Covid-19 pandemijos išvados bus paskelbtos birželio 16 d., o jų oficialus priėmimas plenarinėje sesijoje numatytas birželio 18 d.

Socialinės apsaugos komiteto išvadų oficialus priėmimas numatytas birželio 19 d.

Standartų taikymo komitetas valstybių bylas turi baigti svarstyti rytoj, o galutinės ataskaitos priėmimas numatytas birželio 19 d.

Rezoliucija dėl Mianmaro.

Darbuotojų pateiktas rezoliucijos projektas dėl Mianmaro pripažintas priimtinu, ir šiandien bus svarstomas Atrankos komitete.

Skirkite 1.2% GPM Darbuotojų paramos fondui ir 0.6% PS "Solidarumas".
KAIP SKIRTI?